Znovuvyužití skleniček PURITY VISION®

Zero waste PURITY VISION

Cesta k zero waste domácnosti

Přemýšleli jste někdy nad tím, že ne každý obal musí nutně končit v koši? V PURITY VISION® klademe velký důraz na to, aby obaly výrobků byly znovu využitelné a ohřály se u vás doma o něco déle! Krásné skleničky s uzávěrem stačí pořádně opláchnout, zbavit se etikety a praktická dóza je na světě. Věřte, že možnosti využití jsou nekonečné. V dnešním článku vám některé z nich představíme.

Zero waste PURITY VISIONPrázdné sklenice nechte chvíli odmočit v teplé vodě s prostředkem na nádobí. Etikety poté půjdou jednoduše sloupnout. Zbytky lepidla jednoduše smyjete houbičkou a voilà – sklenice jsou jako nové!

Sklenice na nápoje

Tzv. Mason Jars se staly v průběhu posledních let velkým hitem všech kaváren. Ve sklenicích, podobných těm od kompotu, se podávají nejrůznější smoothie, či domácí limonády. No a my úplně chápeme, proč tomu tak je. Sklenice od produktů jsou mnohdy odolnější, než ty běžné, a navíc jsou originálním doplňkem do domácnosti. Využít je můžete k podávání smoothie, nebo použít jako uzavíratelný hrneček na kávu s sebou. Sklenice od našeho Farmářského oleje PURITY VISION® je pro to jako stvořená. Má praktické ucho, díky kterému je vhodná i pro nošení teplých nápojů a kvalitní víčko, které nepropustí ani kapku!

Zero waste PURITY VISIONPraktická sklenice s uchem se skvěle hodí na kávu s sebou. Velikost „tak akorát“ na snídaňové smoothie!

Uskladňování suchých potravin

Otevřené skladování suchých potravin na polici dodává kuchyni rustikální vzhled a navíc je velice praktické. Místo toho, abyste se neustále prokopávali poloprázdnými sáčky s moukou a těstovinami je stačí umístit do krásných skleněných uzavíratelných sklenic. Uzavíratelné sklenice od našich Bio Kokosových olejů jsou pro to jako stvořené.

Zero waste PURITY VISIONUzavíratelná sklenice a sklenice s uchem a nepropustným víčkem od PURITY VISION®.

Udělejte radost originálním dárkem

Není nic lepšího, než darovat něco, co sami vyrobíte a díky použití znovu využitelných obalů tak ještě ulehčíte planetě. Namíchejte třeba originální směs oříšků a sušeného ovoce a darujte s ním i krásnou sklenici od Farmářského oleje PURITY VISION®, kterou lze dále využít dle vlastní fantazie.

Zero waste PURITY VISION
Jedinečná dekorace do bytu

Stále hledáte něco, co by váš byt odlišilo a zároveň dotvářelo váš styl? Zkuste výrobu vlastních dekorací ze sklenic, které by jinak nenašli další využití. Sklenice skvěle poslouží jako stylové mini květináče, nebo vázy.

Zero waste PURITY VISIONKaždá tak trochu jiná a přece k sobě krásně ladí. Vyrobte si své jedinečné dekorace do bytu.

Tak tipy od nás bychom měli, ale co ty vaše? Sdílejte na sociálních sítích vaše výtvory a nápady a inspirujte tak ostatní.