Recept na Medové Bonbóny proti nachlazení s Kokosovým olejem

17. 1. 2017
Recept na medové bonbóny proti nachlazení PURITY VISION

Už víte jak zatočit s bolestí krku, kašlem a hlavně jak posílit imunitu?

Vyzkoušejte tento recept na přírodní pastilky z medu, kokosového olejeskořice, které posílí Vaši imunitu a utlumí kašel a nachlazení během pár dnů. Jsou jednoduché na přípravu, jsou zcela přírodní a hlavně jsou moc dobré 🙂

Raw Bio Kokosový olej PURITY VISIONBudete potřebovat:



Jak na to:

Kokosový olej nechte změknout při pokojové teplotě. Vyšlehejte ho s medemskořicí dohladka, přelijte do malých silikonových formičkách a nechte zmrazit asi 20 minut. Bonbonky následně přendejte do uzavíratelné dózy a skladujte je v lednici v uzavřené nádobě až dva měsíce 🙂 Kokosový olej se rozpouští až při teplotě 24 °C, proto zůstanou pastilky v lednici hezky tvrdé.

Bonbonky můžete jíst kdykoliv Vás začne škrábat v krku, abyste předešli onemocnění. Když už jste nemocní jako podporu na rychlejší uzdravení. Nebo jenom tak, když máte chuť na něco sladkého.

Proč je kombinace těchto tří potravin tak zázračná?

Podívejme se na ně hezky popořádku.

Raw Kokosový olej

Protože kokosový olej obsahuje kyselinu laurovou, kaprylovoukaprinovouvitamíny A, C a E, tak skvěle posiluje imunitní systém, zároveň ničí viry, bakterie a kvasinky a působí proti zánětlivě. Při nachlazení se doporučuje na zmírnění kašle a bolesti v krku. Kokosový olej má spousty dalších skvělých účinků pro náš organismus.

Skořice

Skořice má hned několik skvělých účinků. Likviduje viry, bakterieplísně, takže ji někteří považují za takové přírodní antibiotikum. Zvyšuje aktivitu mozku, v jednom výzkumu se dokonce účastníkům zlepšila paměť. Skořice Vám prohřeje celé tělo, což oceníte v podzimním a zimním období.

Med

Med je stejně jako skořice považovaný jako přírodní antibiotikum, protože ničí bakterie, ale navíc posiluje imunitu. Med obsahuje spoustu zdravý prospěšných látek, vitamínůminerálů. Právě proto je skvělý jako prevence při nachlazení a hlavně dělá tělo odolnější.