Kouzlo macerace

Bio maceráty PURITY VISION

Proč jsme si v PURITY VISION maceraci tolik oblíbili?

Milovníci produktů PURITY VISION si již mohli všimnout, že proces macerace se objevil u několika našich výrobků. Už teď vám prozradíme, že chystané novinky nebudou výjimkou!

Macerování bylinek v oleji, máslech či alkoholu je již stovky let nedílnou součástí příprav hojivých mastí všech bylinkářek. Jde o skvělý způsob, jak dostat nejen z bylin tělu prospěšné látky a vytvářet tak jedinečné směsi.

V dnešní době bývají maceráty součástí produktů, které nejspíš denně používáte a ani jste o maceraci nemuseli vědět. Najdete je např. v mýdlech, krémech a dalších kosmetických přípravcích.

Macerace je typ extrakce, kdy se bylina naloží do oleje či másla na delší dobu. Do másla se tak postupně uvolní účinné látky z byliny včetně její vůně. Macerovat můžete bylinky, květiny ale třeba i koření.

Jemná nedráždivá vůně bez použití chemie

V PURITY VISION nepoužíváme žádné umělé parfemace – vůně získané pomocí macerace v kombinaci s jemnou vůní olejů či másel nám žádný chemický koktejl nenahradí.

Bio Růžový krém omlazující PURITY VISION

Bio Růžový krém univerzální a Bio Růžový krém omlazující v sobě skrývají:

Macerát poupátek růže damašské - růže nejen že dodávají našim krémům jemnou květinovou vůni, jsou navíc známe pro své omlazující a pečující účinky pro pleť.

Macerát vanilky - vanilka má pro pleť zklidňující účinek a její jedinečnou vůni miluje snad opravdu každý.

Macerát tonky - tonka představuje v krémech jemné kořeněné tóny a je zde především kvůli vůni.