4 způsoby, jak použít měsíčkový mycí gel

Náš mycí gel s obsahem měsíčku se stal jedním z vašich oblíbených produktů v péči o vaše nejmenší. Má skvělé zklidňující a vyživující účinky. Věděli jste ale, že mycí gel neslouží jen dětem, ale jeho využití je mnohem širší? Pojďme se podívat na jednotlivé způsoby využití měsíčkového mycího gelu. 

1.Péče o dětskou pokožku

Díky svým přírodním složkám se gel výborně postará o dětskou pokožku a zbaví ji veškerých nečistot. Macerát měsíčku lékařského pokožku chrání a vyživuje, zatímco Bio pupalkový a Bio sezamový olej pokožku zregeneruje.  

2.Sprchový gel

Měsíčkový mycí gel je také vhodnou alternativou místo sprchového gelu. Má příjemnou konzistenci mléčné emulze a díky svému přírodnímu složení je vhodný na všechny typy pokožky, i tu citlivou. Vaši pokožku tak nechá pružnou a jemnou.

3.Čištění pleti

Díky své konzistenci je vhodný využít také k odlíčení a čištění pleti. Poskytuje pleti zklidnění, a navíc příjemně voní po vanilce a měsíčku. 

4.Intimní hygiena

Pro regeneraci a ochranu před podrážděním se hodí mycí gel využít i k intimní hygieně. Šetrně myje a zajišťuje pocit svěžesti.

Co víc si přát, než využít jeden produkt na několik způsobů. Díky svému širokému využití a praktičnosti by mycí gel neměl chybět v žádné koupelně.  

Dalším multifunkčním pomocníkem nejen v péči o vaši pleť může být například naše Bio měsíčková zinková mast, která pokožku zklidní a dodá potřebnou ochranu.