Recept na levandulové sušenky

Recept na levandulové cukroví PURITY VISION

Recept na levandulové sušenky

Chcete letos na Vánoce vyzkoušet něco nového a překvapit originálním cukrovím? Obdarujte své blízké přírodní kosmetikou PURITY VISION a zároveň jim ukažte, že naše produkty jsou tak čisté, že se dají i jíst – jako například Bio Bambucké másloBio Levandulová voda.

Bio Bambucké máslo PURITY VISION® dodá těstu křehkost a příjemnou oříškovou chuť, Bio Levandulová voda PURITY VISION® hezky ovoní, osvěží a zaujme!

Co budete potřebovat

Postup

Přes síto prosejeme všechny sypké ingredience, abychom se zbavili nežádocích hrudků. Bio Bambucké máslo rozpustíme na mírném plameni, přidáme Bio Levandulovou vodusušené květy levandule a vše důkladně promícháme. Utvořené těsto necháme hodinu odpočinout v lednici. Těsto vyválíme a vykrajujeme libovolné tvary. Pečeme do zlatova, v předehřáté troubě na 160 °C po dobu zhruba 20 minut.

Recept na levandulové cukroví PURITY VISION

Proč Bambucké máslo?

Bio Bambucké máslo PURITY VISION® je skvělou alternativou pro přípravu veganských pokrmů. Dodá příjemnou oříškovou chuť a lze ho použít ve slané i sladké kuchyni. Bio Bambucké máslo je bohaté na nenasycené mastné kyseliny a množství vitamínůA, D, EF.

Proč BIO LEVANDULOVÁ VODA?

Levandule je velmi uklidňující a má prospěšný vliv na psychiku člověka – uklidňuje nervy, bušení srdce, migrény či nespavost. Při pečení krásně provoní a dodá jemnou chuť.

Proč KOKOSOVÝ CUKR?

Kokosový cukr je zdravější variantou klasického, bílého cukru. Ve srovnání s „klasickým“ cukrem má kokosový vyšší hladiny minerálů, železazinku. Podporuje pomalejší přísun energie a zabraňuje tak vysokému nárůstu cukru v krvi a jeho poklesu na minimum.

Proč ŠPALDOVÁ MOUKA?

Špaldová mouka je jednou z nejstarších pěstovaných obilnin. Na rozdíl od „klasické“ mouky se špalda zpracovává celá a obsahuje tak vysoké podíly vitamínu B, vlákniny a je zdrojem kvalitních bílkovinkomplexních sacharidů. I přes obsah lepku je organizmem velmi dobře snášena.