Přírodní péče o pleť s PURITY VISION

29. 10. 2018
Přírodní péče o pleť PURITY VISION

Pleť a její kondice je odrazem životosprávy a péče o ni. Věkem se péče může lehce lišit, základy jsou však stále stejné.

Důkladné odličování a čištění pleti, tonizace a hydratace

Čím dál tím více lidí si uvědomuje, že je důležité číst etikety nejen na potravinách, ale i na kosmetice! Kůže je naším největším orgánem a až 60% z produktů, které na ni nanesete se vstřebá.

V jednoduchosti je krása

Nezahlcujte svou pokožku desítkami produktů – stačí vám pár, které můžete kombinovat a používat pro celou rodinu.

ODLIČOVÁNÍ

Pokud se líčíte, odličování by pro vás měl být každodenní rituál, který nelze přeskočit.

Nepodceňujte důkladné odlíčení – zbytky řasenky se usazují v jemných vráskách kolem očí a přidávají jim tak na viditelnosti. Šetřete životní prostředí a místo vatových tampónů použijte malý ručník. Ten namočte v teplé vodě a přiložte na obličej. Makeup se krásně uvolní a vy můžete pokračovat – s Raw Bio kokosovým olejem! Naneste malé množství na ruce a poté krouživými pohyby odstraňte oční makeup a jiná líčidla. Poté důkladně setřete mokrým ručníkem, případně opakujte. Raw Bio kokosový olej důkladně odlíčí a zanechá pokožku jemnou a hydratovanou.

ČIŠTĚNÍ

Na pleť se denně usadí nemalý nános částic prachu, co způsobuje zanesení pleti a ucpání pórů. 2 – 3 krát týdně použijte Rhassoul – Marocký jíl a vytvořte z něj pleťovou masku. Smíchejte půl lžičky Marockého jílu s vodou (můžete nahradit i růžovou, či levandulovou vodou) a utvořte kašovitou hmotu. Fantazii se meze nekladou – přidejte, co máte rádi – nastrouhanou okurku, ovesné vločky, nebo oblíbené oleje. Masku nechejte působit 15 minut a poté krouživými pohyby pod tekoucí vodou smyjte. Jemná masáž maskou působí jako peeling, který pleť zbaví suché kůže a krásně zjemní.

TONIZACE

Důležitým krokem v každodenní péči o pleť je tonizace pleti a navrácení jejího přirozeného pH. Po vyčištění obličeje, nebo ráno po opláchnutí, naneste na pleť Bio Růžovou vodu, nebo Bio Levandulovou vodu. Krásně osvěžíhydratuje. Působí protizánětlivě a pomáhá eliminovat zarudnutí pleti či pupínků. Nemusíte se vyhýbat očnímu okolí – to naopak rozzáří a zmírní únavu očí. Ze vzdálenosti zhruba 10 cm několikrát stříkněte na pleť a nechte vstřebat. Opakujte podle potřeby i během dne.

HYDRATACE

Intenzivní hydratace a ochrana pleti je základ. Jestliže máte mastící se pleť – nebojte se – i ta potřebuje dostatečnou hydrataci! Bio Bambucké máslo je vhodné pro všechny typy pleti! Díky krémové konzistenci se jednoduše roztírá a má příjemnou oříškovou vůni. Bio Bambucké máslo se rychle vstřebá a má antiseptické účinky. Obsahuje všechny esenciální minerály a vitamíny pro ideální péči o pleť. Malé množství bambuckého másla nejprve rozetřete v dlaních, tím máslo zahřejete a vytvoří tak olejovitou konzistenci, poté naneste na navlhčený obličej.