Potěšte přírodní kosmetikou PURITY VISION všechny ženy, které se o sebe rády starají

Jak vybrat ten správný dárek? 

To je otázka, kterou si i my rok co rok klademe. Jako první je dobré položit si otázku – „Co by potěšilo vás?“. Určitě se shodneme na tom, že by to mělo být něco praktického, co opravdu využijeme a nebude nám to doma pouze zabírat místo. 

Přírodní kosmetika je známá pro své široké využití. Díky jejímu čistému složení je ideálním dárkem, se kterým nešlápnete vedle. 

Potěšení pro ženy, které o sebe rády pečují 

V PURITY VISION jsme si zamilovali Růži Damašskou, která je často nazývána také jako Královnou květin. Věříme proto, že produkty vyrobeny právě z Růže Damašské potěší i tu vaši Královnu – ať už jde o partnerku, maminku či babičku. 

Darujte chvilku relaxu a omlazující rituál 

Bio Růžová Koupelová sůl PURITY VISION není jen pro milovníky koupelí, jak by se z názvu mohlo zdát. Jako dárek se skvěle hodí také pro všechny, kteří chtějí ulevit unaveným chodidlům nebo si zpříjemnit domácí pedikúru. 

Unikátní směs Epsomské, Mořské a Růžové himalájské soli přináší hloubkovou péči a pocit uvolnění v jednom. Díky obsahu macerátu a květů Růže damašské má tato sůl navíc výrazné regenerační a omlazující účinky. Pečující koupelová růžová sůl je kromě prospěšných minerálů obohacena také o výživné oleje a másla. 

Intenzivní regenerace pro všechny typy pleti 

Bio Růžové omlazující sérum PURITY VISION je dokonalým dárkem pro všechny, kteří v péči o pleť a tělo milují používat olejíčky a másla. Troufáme si říct, že sérum je velmi univerzálním a zároveň také luxusním dárkem. Skvěle doplní ranní i večerní rutinu v péči o pleť. 

Sérum pomáhá redukovat jemné vrásky a pleť zanechává sjednocenou a hebkou na dotek. Obsahuje také tolik potřebnou kyselinu hyaluronovou, kterou jsme do séra přidali hned ve dvou formách. Nízkomolekulární kyselina hyaluronová vstupuje do hlubších vrstev pokožky, kde ji hydratuje, vyživuje a pomáhá vyplňovat vrásky. Vysokomolekulární po potom postará o hydrataci a ochrannou vrstvu na povrchu pleti. 

Nejoblíbenější produkty v dárkové sadě 

Věděli jste, že na e-shopu PURITY VISION najdete také dárkové sady? Spojili jsme v nich oblíbené produkty a vytvořili jedinečné pečující rituály. 

Bio Omlazující sada PURITY VISION obsahuje oblíbenou Bio Růžovou vodu PURITY VISION a Bio Růžové máslo. Tyto dva produkty se skvěle hodí v péči o všechny typy pleti – obzvlášť pak ale pro tu zralou. Růžová voda pleť tonizuje a napomáhá lepší vstřebatelnosti Růžového máslíčka. To můžete použít jak v péči o pleť, tak na celé tělo. V zimních měsících se hodí také na suché a namáhané ruce. 

Jak na DIY Vánoční dárky? 

Někteří dárky kupují, jiní je zase raději tvoří. Do vlastnoručně vyrobeného kousku vložíte kus sebe a své kreativity a přátelům či rodině tak darujete originální a nezapomenutelný dárek. 

DIY je zkratra tří anglických slovíček – do it yourself – v překladu „udělej to sám“. Při výrobě navíc můžete použít skleničky od vypotřebovaných máslíček či olejů PURITY VISION a dát jim tak druhý život. 

Mix na domácí pleťovou masku 

Jistě máte ve svém okolí někoho, kdo svou pleť rád hýčká – domácí pleťová maska je pro dlouhé zimní večery jako stvořená. Vyrobte mix, který po smíchání s vodou utvoří pečující pleťovou masku. U tohoto dárku můžete opět využít prázdnou skleničku, např. od Bio Bambuckého másla PURITY VISION

Budete potřebovat: 

4 pl Rhassoulu Marockého jílu PURITY VISION
2 pl Jemně mletých ovesných vloček 
1 čl skořice

Jak na to: Vše smíchejte a přesypte do uzavíratelné skleničky. Vyrobte štítek s popisem použití, který můžete ke skleničce připevnit pomocí ozdobné mašličky.

Použití masky: 1 čl směsi smíchejte s 1 čl vody a důkladně promíchejte. Vzniklou kašičku naneste na pleť a nechte 10 minut působit. Poté opláchněte vodou.  

A nakonec vám ještě popřejeme, abyste si výběr dárků užili stejně tak, jako sledování toho, až se oči obdarovaného rozzáří. Neberme to jako povinnost, ale jako možnost vykouzlit přátelům či rodinně úsměv na tváří.