PURITY VISION: Váš Průvodce Kvalitní Přírodní Kosmetikou

28. 1. 2024

PURITY VISION® stojí na pevných základech hlubokého vztahu k přírodě a ekologii. Nabízíme vysoce kvalitní produkty, které jsou v souladu s přírodou a zahrnují čisté složení, udržitelnost, férové jednání a neustálou inovaci výroby. Navíc, abychom dali našim zákazníkům jistotu, naše přírodní kosmetika je opečetěna několika skvělými certifikacemi, které svědčí o její vysoké kvalitě.

Všechny hodnoty, ve které věříme najdete v těchto certifikátech:

FAIR TRADE

Snažíme se stále zdokonalovat – inspiraci hledáme jak v nejmodernějších laboratořích, tak v moudrosti a tradici prastarých kultur. Spolupracujeme přímo s farmáři a lokální komunitou v Ugandě, v Africe, na Filipínských ostrovech, nebo v Bulharsku. Výchozí suroviny našich výrobků jsou ručně sbírány a pomáhají tak zvýšit stabilní příjem sociálně slabším rodinám a celá spolupráce se nese v duchu zásad Fair For Life.

AIAB

Italský certifikát zaručuje, že produkty byly vyrobeny z maximálního množství surovin ekologického zemědělství. Aby produkty získaly tento certifikát nesmí být testovány na zvířatech a obsahovat GMO (geneticky modifikované organismy). 

NATRUE

Certifikát NATRUE je mezinárodní certifikace, která dbá na ochranu a propagaci skutečné přírodní a Bio kosmetiky. Produkty označené logem NATRUE splňují ty nejvyšší požadavky na kvalitu a udržitelnost.  

CRUELTY FREE AND VEGAN

Certifikát udělovaný společností PETA zaručuje, že produkty neobsahují živočišné složky a také nebyly v žádné části výrobního procesu testovány na zvířatech. Vážíme si všech živých bytostí, proto je proti našemu přesvědčení cokoliv testovat na zvířatech.

BIO

Označení Bio znamená, že produkt byl vyroben podle zásad ekologického zemědělství. Při pěstování plodin certifikovaných jako Bio je zakázáno používat herbicidy, pesticidy či umělá hnojiva. Certifikát BIO představuje celostátní ochrannou známku pro bio potraviny.