Bio Vitamínová séra

6. 8. 2023

Přírodní kvalita pro vaši pleť - Poznejte exkluzivní řadu pěti sér od značky PURITY VISION®, navrženou podle nejnovějších poznatků. Tyto inovativní produkty nabízejí viditelné účinky a přinášejí vaší pleti komplexní péči, kterou si zamilujete.

 Vitamínová séra jsou plná vysoko aktivními složkami, jako jsou koenzym Q10, retinol, niacinamid, kyselina hyaluronová, bylinné extrakty a koncentráty vitaminů. Tyto efektivní ingredience jsou zásadní pro poskytnutí nezbytné hydratace, vyhlazení jemných vrásek a obnovení vitality vaší pleti. To vše je doprovázeno příjemnou svěží vůni bylin a citrusů v lehce vstřebatelné struktuře. Pro ještě lepší účinek je ideální jednotlivá séra v pečující rutinně kombinovat.    

Jak a kdy séra používat?

  • Sérum nanášejte vždy na vyčištěnou a tonizovanou pleť. Pokud kombinujete více sér dohromady, nechte sérum pár minut vstřebat do pleti a poté naneste sérum další.

  • Následně vmasírujete pleťový olej nebo krém PURITY VISION a použijte SPF ochranu.

  • Ideální je začít s nanášením menšího množství sér a následně intenzitu používání zvyšovat jakmile si pleť zvykne.

Ranní péče:

Pro ranní péči o vaši pleť doporučujeme kombinaci Bio Hydro2 séra spolu s Bio Vitamin Csérem. Hydro2 sérum dodá vaši pleti extra porci hydratace zatímco Vitamin C se postará o rozzáření vaší pleti po čas celého dne.

Noční péče:

Abyste se do nového dne probudili se zářivým a mladistvým pocitem, doporučujeme ve své večerní rutině použít kombinaci Bio Niacinamideséra spolu sBio Retinol sérem. Tato dvojice se postará o maximální péči během vašeho spánku.

Při konkrétních problémech:

Pokud potřebuje vaše pleť zklidnit a nebo se potýká s tvorbou akné či ucpaných pórů, v těchto případech je vhodné použít Bio Power sérum. To lze použít buďto lokálně na pupínky nebo na celý obličej.

Jak séra kombinovat?

Bio Vitamínová séra obsahují velké množství aktivních látek, které se o pleť hloubkově starají, ale je třeba dodržet pár pravidel:

  • Při používání pleťových sér je důležité nejprve vyzkoušet, zda nám aktivní látky vyhovují a proto doporučujeme začít nejprve s menším množstvím séra párkrát do týdne. Pokud si pokožka na sérum zvykne, můžeme postupně množství séra zvyšovat a používat ho pravidelněji.

  • Při kombinování sér se vždy ujistíme, že se první vrstva séra zcela vstřebala do pleti, než naneseme sérum další.

  • Pokud používáte Bio Retinol sérum ujistěte se, že ho nekombinujete s Bio Power serem, nebo Vitamin C serem, mohlo by dojít k podráždění pokožky.