BIO ALOE VERA GEL? Nejen na podrážděnou pokožku od sluníčka.

4. 2. 2024

Nenechte se zmást - ano, aloe vera pomáhá na podrážděnou pokožku od sluníčka, ale nejen to! Hledáte-li všestranný produkt, po kterém sáhnete Vy, Váš muž, děti a nebo tchýně - Bio Gel s Aloe vera je univerzální pomocník, který nesmíte zapomenout přibalit na dovolenou, ale také ho zařadíte jako celoroční stálici ve Vaší koupelnové skříňce.

Po opalování & bodnutí hmyzem: Aloe vera je zázrak přírody, obohacený o vitamíny A a E a je jako balzám na podrážděnou kůži. Nabízí šetrnou hydrataci, zatímco chladí a osvěžuje. Jeho jemná gelovitá konzistence se rychle vstřebává a nechává vaši pokožku nádherně hydratovanou.💦 Využije také citlivá a ekzematiká pokožka.

Po holení & epilaci: Ať už jde o holení nebo epilaci, vaše pokožka často zůstává podrážděná a zarudlá.🔥 To, co teď potřebuje, je okamžitá úleva. Výtažky z heřmánku 🌼 a meduňky přinášejí právě to - zklidnění pro podrážděná místa a snížení zarudnutí. A jaký je bonus? Bio Aloe vera gel nabízí chladivé a protisvědivé účinky, které jsou pro vaši pokožku po holení nebo epilaci naprosto ideální.

Vlasy & pokožka hlavy: Použijte jej jako bezoplachový kondicionér pro snadnější rozčesávání, na vlasový styling 👩🏼‍🦱 nebo jej aplikujte přímo na pokožku hlavy. Aktivní látky obsažené v gelu vyživí vlasové kořínky, posílí pokožku hlavy a pomohou předcházet tvorbě lupů. A to není vše – podporuje i růst vlasů.🌵

Sérum pro pleť: Bio Aloe Vera gel je obohacený o extrakt ze spiruliny, což je superingredience známá svými energizujícími účinky.⚡️ V kombinaci s vitamíny A a E tento gel účinně zpomaluje procesy stárnutí, díky čemuž je ideální jako pleťové sérum. Navíc může sloužit jako skvělá podkladová báze před aplikací oleje nebo krému, což pomáhá uzamknout vlhkost přímo ve vaší pleti.💧

CO O BIO ALOE VERA GEL ŘÍKÁTE VY?

,,Naprosto skvělá záležitost. Objevila jsem poměrně nedávno, ale moje pokožka je po použití hydratovaná, hladká a příjemně voní. Mám extrémně suchou a poškozenou pokožku, hlavně na pažích a tento výrobek mi neskutečně pomohl a vyhovuje mi. Žádné alergické reakce, žádné svědění, prostě super.“ Michala V.

,,Vaše výrobky používám snad všechny, které vyhovují mojí smíšené pleti a nebo jsou "universální" jako je tento. Já do vlasů - nejsou tak vysušené a krepaté. Dále na drobné ranky, suchou kůži třeba na loktech, kolem nehtů a funguje skvěle. Syn byl s otcem u moře. O kameny si rozříz patu. Přípravky z lékárny mu to nijak nezaléčil. Přijel s ošklivou ránou. Tak jsem nasadila Váš aloe gel. Sama jsem byla překvapená, jak se mu pata krásně vyhojila. Děkuji.“ Kateřina T.

,,Jelikoz hlavne v zimnim obdobi se mi kolem oci a ust dela ekzem a je velmi tezke se ho zbavit, pokud nechci pouzivat kortikosteroidni masti od dermatologu, ktere jsou sice ucinne ale radeji si vyberu jinou cestu v lecbe, pokud mam moznost a tento gel mi konecne prinesl ulevu od svedeni a paleni. “ Hana S.