Péče o pokožku v těhotenství – nejen v oblasti bříška

Péče o pokožku v těhotenství PURITY VISION

V průběhu těhotenství tělo prochází mnohými změnami – většinu z nich nelze pozorovat, ale je i mnoho takových, kterých si všimne nejen nastávající maminka, ale také okolí.

Péče o pokožku v těhotenství PURITY VISIONJmenuji se Kamča a už dva roky jsem členkou týmu PURITY VISION® no a nově taky nastávající maminka.

Budu se vám v článcích a na instagramu hlásit s nejrůznějšími tipy v péči o tělo mé a později i o prcka.

Dnes se společně podíváme na to, jak pečovat o namáhanou pokožku a dodat ji potřebnou hydrataci.

MAZÁNÍ SE NETÝKÁ JEN BŘÍŠKA

O tom, že by se napínající se pokožka bříška měla pravidelně mazat jste už určitě slyšeli. Jsou ale i další „rizikové oblasti“, na které by nastávající maminka neměla zapomenout.

BŘÍŠKO – PRSA – BOKY – ZÁDA – STEHNA

Všechna tato místa dostávají v těhotenství opravdu zabrat a je potřeba dodávat pokožce pravidelnou dávku hloubkové hydratace.

Péče o pokožku v těhotenství PURITY VISION

Kdy s mazáním začít a po jakých produktech sáhnout?

Pokud zrovna nepatříte mezi ty, kteří se bez pravidelné hydratace celého těla neobjedou, není času nazbyt! Začněte s mazáním bříška a dalších rizikových oblastí opravdu hned od začátku těhotenství.

Pochody v těle se nedějí ze dne na den a je tak potřeba pokožku postupně a dlouhodobě hydratovat a tím i zvláčňovat. Již po pár dnech pravidelného mazáni si všimnete, že zmizely suché šupinky a pokožka doslova září – to je klíč k jemné a vyživené pokožce.

Jemná konzistence a neodolatelná vůně

To jsou hesla, kterými bych popsala nové Bio Macerované oleje PURITY VISION. Velmi jednoduše se nanášejí a rychle vstřebávají – jsou tedy ideální pro všechny, kteří nemají rádi mastný pocit na pokožce. Obsahují unikátní směs olejů, který pokožku dokonale hydratuje a zanechá ji hebkou na dotek. Sladká vanilka, uvolňující levandule, voňavá růže nebo jemný měsíček – vyberte si tu pravou vůni pro vás.

Péče o pokožku v těhotenství PURITY VISIONTIP: Bio Levandulový olej PURITY VISION skvěle poslouží také jako aromaterapie. Naneste ho před spaním, pro uvolnění těla i mysli nebo jej použijte při uvolňující a relaxační masáži bolavých zad.

Jak Bio Macerované oleje PURITY VISION používat?
  • Oleje vždy nanášejte ještě na vlhkou pokožku – ideálně hned po sprše.

  • Přidejte pár kapek oleje do koupele pro ještě intenzivnější péči.

  • Olej aplikujte na bříško, prsa, boky, záda a stehně 2x denně.

Jeden produkt pro všechny

Role maminky pro vás není ničím novým a jednu pobíhající ratolest už doma máte? Nebo jste fanda minimalismu a další lahvičku už doma nechcete – sáhněte po Bio Dětském tělovém másle PURITY VISION. Díky obsahu 100% Raw Bio Kokosového oleje a Bio Konopného oleje se máslo jednoduše a rychle roztírá. Pokožce dodá extra dávku hydratace a doporučit jej můžeme i osobám se sklony k ekzému či velmi suchou pokožkou.

Péče o pokožku v těhotenství PURITY VISION
Jak Bio Dětské tělové máslo PURITY VISION používat?

  • Máslo vždy nanášejte na vlhkou pokožku – buď hned po koupání nebo po nanesení Bio Květinové vody.

  • Přidejte lžičku másla do koupele a užijte si tak ještě větší hydrataci.

  • Vmasírujte do oblasti bříška, boků, zad a prsou 2x denně.

Třešnička na dortu

Bio Ricinový olej PURITY VISION – účinný pomocník v boji proti vzniku strií. Obsahuje vzácnou kyselinu ricinoolejovou, která má silné regenerující vlastnosti. Je proto skvělý i v péči o již vzniklé strie a jiná poranění kůže. A proč „třešnička na dortu“? Doporučujeme jej používat jako extra péči – díky jeho hutné konzistenci je ale lepší kombinovat jej z jedním z olejů či másel PURITY VISION.

Péče o pokožku v těhotenství PURITY VISIONJak Bio Ricinový olej PURITY VISION používat?

  • Olej nanášejte na předem hydratovanou pokožku. Má hustší konzistenci a roztírání tak bude jednodušší.

  • Olej aplikujte na bříško, prsa, boky, záda a stehně 2x denně.

Jak na mazání nezapomínat? Vytvořte si rituál!

Pořiďte si pár produktů a umístěte je takticky po bytě tak, abyste na pravidelné mazání už nikdy nezapomněla.

Bio Macerovaný olej vedle sprchového gelu

Zkoušeli jste už naše nové Bio Macerované oleje PURITY VISION? Skvěle poslouží nejen k hydrataci těla, pleti nebo odličování, ale jsou také skvělými koupelovými olejíčky!

Umístěte svůj oblíbený olej (Růžový, Levandulový,Vanilkový, Měsíčkový) na okraj vany a máte vyhráno. Do vany přidejte pár kapek oleje – pokožka tak bude hydratována i na místech, kde byste běžně mazání nenanesla.

Péče o pokožku v těhotenství PURITY VISION

Bio Tělové máslo ve skříni

Další den a další rozhodování o tom, co si dnes oblečete – a hele, ve skříni na vás čeká jedna jistota! Bio Tělové máslo PURITY VISION obsahuje Bio Bambucké máslo, které přispívá ke tvorbě kolagenu v pokožce a podporuje tak její pružnost. 100% Raw Bio Arganový olej ve složení pak dodá ještě intenzivnější a hloubkovou péči.

Namažte si bříško v průběhu toho, kdy si vybíráte outfit a můžete si opět odškrtnout další mazání, na které jste nezapomněla!